Vi jobbar med
luften du andas

    
HouseMASTER RDAS FTX-aggregat

HouseMASTER RDAS FTX-aggregat

Är du intresserad av denna produkten, klicka på Beställ knappen så kommer vi kontakta dig inom kort!

Beställ här!

  • - Individellt ställbara fläktar
  • - Rekommenderas för bostadsytor upp till 280 m²
  • - Till- och frånluftsflöde 105 l/sek
  • - Filter, klass M5/G4
  • - Ingen dränering behövs
  • - Automatisk gräns för fuktåtervinning (tillval)

Värmeåtervinningsaggregatet RDAS är en vidareutveckling av vårt aggregat RDAR. Aggregatet har en roterande värmeväxlare med steglös varvtalsreglering. Detta ger en mycket exakt temperaturreglering som ger högre noggrannhet på önskad tilluftstemperatur. Utöver detta finns som tillval en funktion som automatiskt begränsar den roterande värmeväxlarens fuktåterföring vid hög fukthalt i inomhusluften. RDAS-aggregatet är utrustat med Fläkt Woods styrsystem Curo®, tillsammans med den grafiska kontrollpanelen Curo® Touch eller den enklare membranpanelen Curo® Basic. Aggregatet är främst avsett för bostäder och mindre lokaler och kan monteras i varma eller kalla utrymmen. Det har alla anslutningar uppåt och placeras på vägg, stående på golv eller liggande på golv med luckan uppåt.

 

HouseMASTER är främst avsett för bostäder och mindre lokaler och kan monteras både i varmt och kallt utrymme. Den har alla anslutningar uppåt och placeras på vägg, stående på golv alternativt liggande på golv med luckan uppåt. HouseMASTER har ett luftflödesområde på 25-135 l/s för ytor upp till 280 m2.
Aggregatet är utrustat med högeffektiva EC-motorer och har en roterande värmeväxlare med steglös varvtalsreglering vilket medför mycket noggrann temperaturstyrning.

Print

Namn:
E-post:
Jag beställer:
Företag:
Gatuadress:
Ort:
Postnummer:
Telefon:
Mobil:
Meddelande:
x